torsdag 10 december 2009

10 December

Idag har det bakats här hemma, det blev hallongrottor, russinkakor, kladdkaka i långpanna (Fredriks önskemål) samt en till sats ischoklad. Hade tänkt göra lite mer kola men det får bli imorgon. Vi har även hunnit med att gå på en promenad, fått fikasällskap av Eli, sen har jag även tränat lite innebandy. Melvin sov från 16-18:15 idag. I vanliga fall brukar han somna kring 14-15. Vilket medförde att han somna väldigt sent ikväll klockan hann bli halv elva, det var verkligen jätte länge sen han var vaken så länge han har som rutin att somna mellan 19-21 vanligast klockan20.

Imorgon ska vi packa och förhoppningsvis gå på stan med Josefin. På kvällen blir de mys på Böle. Sen åker vi till Piteå på lördag morgon, blev flyttat för Fs föräldrar skulle också dit i helgen så då åker vi med dom.

Har nästan aldrig tid eller lust att sitta vid datorn på dagen utan det blir alltid på kvällen när det är tyst och lungt här hemma. En notis någon fler än jag som är less på hästbajs? När man är ute och går på cykelvägarna så är dom täckta av hästbajs, blir så less när det fastnar på hjulen. Hundägare plockar upp hundens skit då får fan hästägare plocka upp efter dom med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar